Diverse

Livingstone

woningen

Livingstone en Tizo zijn sinds jaar en dag gewaardeerde relaties binnen ons “Tricon netwerk”.

Deze “gouden driehoek” staat garant voor de realisatie van 70 tot 100 woningen per jaar. Door te blijven verbeteren worden product en processen doorlopend geoptimaliseerd.

Freek vertelt…

Het is bijzonder leuk om bij het bouwproces betrokken te zijn. De diversiteit in type woningen en locaties maakt het afwisselend en zorgt ervoor dat zowel in productie als transport we steeds worden uitgedaagd.

We zien elkaar als collega’s die samen een project realiseren.

collega’s die elkaar scherp houd, gebruik maakt van een ieders kennis en specialisme, en die door open communicatie voortdurend opzoek blijft naar het optimaliseren van de processen.

Waardoor er snel geleverd en gebouwd kan worden maar zonder in te hoeven levering op kwaliteit of mogelijkheden. Sterker dit staat altijd voorop!

De ene keer betreft het een prachtige dijk woning met een auto lift, de volgende keer leveren we breedplaatvloeren voor een zwembad in een dichtbebost omgeving.

Beide projecten zijn op eigenwijze lastig bereikbaar, en vragen om extra aandacht in de ontwerp en productie fases, maar denk ook aan transport.

Transport is niet altijd simpel een vracht van A naar B, je moet vooraf nadenken over de functionaliteit en hoe prefab het beste en snelste gemonteerd kan worden (snelheid en veilig werken is immers nog steeds een belangrijke reden om voor prefab te kiezen)

Ondanks al deze aspecten, is het streven de villa’s binnen enkele weken op te trekken, en slagen wij er samen in vrijwel altijd de planning te halen.

Quotes:

  • ‘’Het toepassen van kanaalplaatvloeren van Tricon past uitstekend in ons Prefab bouwsysteem. Hierdoor zetten wij in mum van tijd het casco van de te bouwen villa neer.’’

Wouter Rondeltap

  • ‘’Tricon denkt graag mee over hoe en wanneer de vloeren geleverd worden zodat wij ons bouwproces zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren.’’

Robin van der Valk

  • ‘’Afspraak = afspraak. Tricon is altijd goed bereikbaar en je wordt vriendelijk te woord gestaan’’

Tim Kralingen

Opdrachtgever: Livingstone

Specialist Freek

Freek Geerts
Specialist in betonelementen

Bel met Freek

Diensten

  • Offerte en advies
  • Tekenwerk
  • Engineering
  • Levering

Producten

  • Massieve Prefab wanden
  • Kanaalplaatvloeren