Skip to main content

Onze kracht: beton expertise

Wij zijn er mee opgegroeid en delen dit graag met onze klanten.

Missie

Bij Tricon gaan wij iedere dag met plezier naar ons werk! Dat klinkt cliché maar wij worden sinds 1999, iedere dag uitgedaagd door onze klanten.

Klanten weten wat zij van ons vragen, de beton expertise die wij in huis hebben. Dit zit in ons DNA, wij zijn er mee opgegroeid en delen dit graag.

Door ons deskundig advies kunnen onze klanten verder bouwen. Samen bedenken wij dagelijks oplossingen voor de uitdagingen waar zij voor komen te staan.

Iedereen kan bij ons terecht, wij bedienen de volledige markt.  Het is een voorrecht om dit te mogen doen. Onze zelfstandigheid maakt ons flexibel en efficiënt, wij staan voor de betonproducten die wij leveren.

Samen met ons team voelen wij ons verantwoordelijk voor uw project.

Visie

In een concurrerende markt, die onder druk staat zijn wij de verbinder! Wij zorgen dat iedere aannemer, groot of klein zijn projecten kan realiseren. Door ons brede aanbod van betonproducten zijn we uniek in Nederland en bieden wij voor iedereen een passend product.

Kennisdeling, en het aanreiken van oplossingen is voor ons vanzelfsprekend. Dit stimuleert namelijk de groei van onze klanten. Door het geven van onafhankelijk advies dragen wij graag bij aan het efficiënt vervaardigen van slimme duurzame gebouwen.

Deskundig, klantgericht en flexibel zijn de bouwstenen van ons bedrijf.

Door ons vizier open te zetten, maken wij graag contact. Wij volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet en signaleren trends. Zo blijven we onze kennis ontwikkelen en bouwen we mee aan de toekomst én het succes van onze opdrachtgevers.

Het ontzorgen van onze opdrachtgevers en bescheiden blijven is hierbij vanzelfsprekend. Door de juiste verbindingen te leggen in de markt, dragen wij bij aan de groei van onze sector.

Wij zijn trots op wie wij zijn en dragen bij aan een toekomstbestendige bouwsector!

20 jaar sterk in beton

20 jaar sterk in beton

20 jaar sterk in beton

20 jaar sterk in beton

20 jaar sterk in beton

20 jaar sterk in beton

Samen bouwen aan de toekomst?

Maak een afspraak met ons om kennis te maken.
We horen graag wat jullie wensen zijn.

Specialisten Gerald en Gertjan