Skip to main content
Onze dienst

Zo gaan wij je helpen

Tricon biedt een oplossing afgestemd op een specifiek project, passend bij de gevraagde uitdaging. Deze uitdaging kan liggen in prijs, kwaliteit, planning en bereikbaarheid. Dit gaat verder dan alleen de constructieve mogelijkheden. Wij bieden een totaal oplossing naar ieders wens met één vast contactpersoon per project. Door de mogelijkheden en onze kennis van prefab betonproducten kunnen wij onze klanten passend maatwerk leveren. Wij zijn niet voor niets sterk in beton!

Offerte en advies

Altijd duidelijke offertes en deskundig advies

Dienst: Tekenwerk en Engineering

Opdracht tekenwerk en engineering

Wij begeleiden, ontwikkelen en monitoren het teken- en rekenproces.

Dienst: Leveringen

Levering

Tricon levert de betonelementen in overleg. Afgestemd op het bouwproces.

Samen sterk in beton

Elke dag zetten wij ons met veel plezier in voor onze klanten. Door onze onafhankelijke positie als tussenpersoon, kunnen wij flexibel schakelen met verschillende partijen in de markt. Daarmee bieden wij een complete dienst aan.

Wij leveren niet alleen producten, wij nemen praktische zaken uit handen. Om je als klant volledig te ontzorgen. Zo kan je als klant van Tricon je bezighouden met waar het écht om gaat: het project op de bouwplaats.

Vast aanspreekpunt

Wij zorgen ervoor dat er voor elk project één vast aanspreekpunt is, die altijd volledig op de hoogte is van de voortgang van de alle wensen en het proces. Overzichtelijk en duidelijk.

Er is altijd een oplossing

Loopt je als klant ergens tegen aan? Dan staan wij voor je klaar. Wij denken mee, delen onze kennis en geven advies. Ons doel: het beste en het snelst resultaat behalen.

Samen bouwen aan de toekomst?

Maak een afspraak met ons om kennis te maken.
We horen graag wat jullie wensen zijn.

Specialisten Vincent en Dirk