Wij staan voor je klaar

Wij staan als team altijd voor je klaar, om samen mooie projecten te realiseren.

Daarnaast werken wij op een gemoedelijk en persoonlijk niveau,
maar ten alle tijden professioneel en kennis gedreven.

Specialist Gerald
Directeur

Gerald Tijhuis

Specialisatie:
U-bouw casco & woning casco

Samen met Gert Jan Gerritse ben ik eigenaar van Tricon en voeren wij directie over het bedrijf.

Door mijn jarenlange ervaring bij diverse bouwbedrijven, vind ik vaak goed de aansluiting met onze klanten. Meer dan 20 jaar prefabbeton-ervaring zorgt ervoor dat ik constructies en de processen van het casco bouwen kan optimaliseren. Zowel relationeel als technisch zorg ik samen met mijn collega’s voor het realiseren van de projecten. Verder houd ik me bezig met de algemene zaken binnen Tricon.

Naast mijn leuke en uitdagende job heb ik erg veel plezier in sporten, met name hardlopen.
Hopelijk komt dat goed van pas als we met Tricon volgend jaar wel meedoen met de Strong Viking.

Specialist Jordi
Calculator & werkvoorbereider

Jordi van Kattenbroek

Specialisatie: Betonelementen

Afgestudeerd in Animatie en Audiovisuele Vormgeving en werkte als vormgever bij RTV Utrecht.
Tegenwoordig calculator in de prefab betonwereld, logisch, alles behalve.

Vroeger wist ik niet wat ik met alle energie en prikkels moest.
Tegenwoordig kan ik me kwijtraken in mijn werk.

Van gediagnostiseerde ADHD’er & mislukte voetballer naar een rustige (grappigste) langstzittende medewerker & redelijk gelukte korfballer.

Kan niet zonder mijn 90’s & 00’s hitjes, zonder er een valse toon uit te gooien, denkende dat ik het 6e lid van Backstreet Boys ben.

Specialist Vincent
Calculator & werkvoorbereider

Vincent van Someren

Specialisatie: Woning casco & betonelementen

Ik ben Vincent, voorheen werkzaam geweest in de afbouw als calculator. Hier had ik voornamelijk te maken met metalstud wanden en systeemplafonds. Nu werk ik nog steeds met wanden en plafonds, maar dit zijn toch iets andere proporties. Geen gepriegel meer, maar gewoon RUW en STERK BETON.

De ruwbouw geeft een hele andere kijk en benadering op de bouw. Denken in constructies en verbindingen kan mij de hele dag bezighouden. Het is mooi om te zien dat een tekening op je scherm een heel groot gebouw kan zijn als het er daadwerkelijk staat.

Hobby's: Gamen! Ook puzzel games, zingen en gitaar spelen. Helaas wordt er vaak gevraagd of ik misschien iets zachter met de radio mee wil zingen. Tot slot heb ik de meest slechte en flauwe humor die je maar kan verzinnen.

Specialist Gertjan
Directeur

Gert Jan Gerritse

Specialisatie: Betonelementen

Mijn naam is Gert Jan Gerritse. Samen met Gerald Tijhuis ben ik eigenaar van Tricon en voeren wij de directie over het bedrijf.

Naast deze functie ben ik hoofdzakelijk commercieel actief binnen Tricon. Samen met een enthousiaste groep jonge mensen onderhoud ik contacten met onze relaties en leveranciers.

Door al meer dan 35 jaar actief te zijn in het vak van prefabbeton heb ik veel kennis opgedaan m.b.t. techniek, producten en de toepassing ervan. Ik vind het een uitdaging om het best passende product te vinden in een project en denk daar graag over mee met de klant.
Zo bouw je aan relaties die wij als Tricon koesteren.

Werken met jonge mensen geeft mij energie en houdt mij enthousiast. We houden elkaar scherp maar ook de gekke grappen gaan over en weer.

De liefde die ik heb gekregen voor beton in al die jaren draag ik over aan de groep en dit pakken zij enthousiast op. Ik ga in ieder geval al meer dan 20 jaar met veel plezier naar Tricon en op pad voor het bedrijf.

Specialist Tom
Verkoper binnendienst & werkvoorbereider

Tom Oort

Specialisatie: Betonelementen

Mijn naam is Tom en er wordt gezegd dat ik de luidruchtigste van de club ben. En dat statement is tweeledig.

Op kantoor ben ik verantwoordelijk voor tekenprocessen, planningen en grote werken. Hierdoor ben ik veel aan het bellen en word ik veel gebeld. 9 van de 10 inkomende telefoontjes neem ik aan, of je nu mij of een collega wilt spreken. Hierdoor praat ik dus heel veel en ben ik luid. Als ik dat alles niet aan de telefoon doe, doe ik dat wel met collega’s. Dat is dan ook het leukste aan mijn werk bij Tricon: de goede, leuke en gezellige contactmomenten met collega’s, klanten, tekenkamers en fabrieken.

Thuis maak ik net zoveel herrie. Samen met mijn vriendin nog wel meer. We houden allebei van praten en delen ook een hele leuke hobby: muziek maken. Ik ben al een jaar of 15 lid van de oudste muziekvereniging van Amersfoort en sinds een jaar ben ik daar voorzitter. En hé, dan zijn we weer terug bij mijn eerste hobby: "veel praten".

Ik hoop je snel eens te spreken!

Specialist Dirk
Verkoper binnendienst & werkvoorbereider

Dirk van der Linden

Specialisatie: U-bouw & woning casco

Ik houd mij vooral bezig met de voorbereiding en uitvoering van casco projecten. Buiten het werk om ben ik vaak te vinden in de tuin, waar ik mijn eigen groenten verbouw. Dit vergt vaak de nodige aandacht en timing, net als op m’n werk.
Specialist Franca
Administratie

Franca Vesper

Specialisatie: Administratie

Ik ben Franca Vesper, moeder van twee kinderen.
(+ 7 iets oudere Tricon medewerkers)

Na jaren in verschillende functies te hebben gewerkt in de horeca, werk ik sinds september 2019 met veel plezier bij Tricon! Het was een hele overstap naar de bouw maar het is hartstikke leuk om te werken in deze mannenwereld.

Bij Tricon ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie. Voor eventuele vragen hierover kan je mij altijd contacten.

Specialist Freek
Verkoper binnendienst & werkvoorbereider

Freek Geerts

Specialisatie: Betonelementen

Hi, mijn naam is Freek Geerts, maar op kantoor noemen ze mij ook met regelmaat Frits. Ik ben van het bouwjaar '88 en heb twee kinderen (dochters wel te verstaan). Je leest het goed: ik woon dus met drie vrouwen samen. Om dit te compenseren hebben we een "stoere hond" (teckel), die we Karel noemen.

Na een aantal jaar in commerciële functies te hebben gewerkt als sales- en marketingmanager, werk ik sinds het voorjaar van 2019 bij Tricon. Ik help je graag met: Begeleiding tekenproces, planning & transport en uiteraard bespreek ik graag jouw lopende aanvragen of offertes.

Ik doe alles met een lach (zelfs de thuissituatie) en graag met een persoonlijke noot. Als je mij vraagt wat het leukste van Tricon is, dan is dat... samen met onze relaties streven naar de beste en mooiste constructieve oplossingen. Soms is dit best een uitdaging maar dit maakt het juist interessant. Ik vind het dan ook erg leuk om de puzzelstukjes uit te zoeken en samen met onze klanten op de juiste plek te leggen.

Samen bouwen aan een "nog mooier Nederland", met als bonus de leukste relaties en contacten!
Ik zou niet meer zonder de bouw-humor kunnen.

“Onze werkstructuur is open en we werken met korte lijnen.”

Ben jij ook sterk in beton?

Zoals in een echt team werkt iedereen samen. Iedereen heeft zijn eigen projecten en verantwoordelijkheden, maar tussen de serieuze zaken door houden wij ook van gezelligheid en plezier. Onze werkstructuur is open en we werken met korte lijnen. Je blijft betrokken bij het project en daarmee medeverantwoordelijk voor het eindresultaat. Want als je een project offreert zal je dit ook begeleiden en plannen. De werkcultuur is gebaseerd op “afspraak is afspraak”. Met elkaar zorgen we ervoor dat de klanten altijd goed geholpen worden.

Bouwen aan de toekomst

Binnen onze organisatie zijn er genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Kom langs voor een gesprek en dan vertellen we je er graag meer over!

Heb je interesse in de bouwsector, houd je van een uitdaging en ben je collegiaal ingesteld? Bel ons dan snel of stuur een mail!